PMYO Bilgi Yönetimi Programı

‘Pandemi Döneminde Üniversiteli Olmak’

03/12/2020 13:58:20 - 03/12/2020 13:58:20 - 155 Okunma

Pınarhisar Meslek Yüksekokulumuzda Öğr. Gör. Can DEMİREL modaratörlüğünde Psikolog Buket Akkol tarafından  26 Kasım 2020 tarihinde saat 15.00’ da öğrencilerimize Microsoft team programı aracılığıyla online olarak  ‘ Pandemi Döneminde Üniversiteli Olmak’ konulu konferans verildi.

Konferansda Akkol, pandemi sürecinde karşılaşılabilecek ruhsal sıkıntılar, motivasyon eksikliği, konsantre bozukluğu, zaman planlama, hedef oluşturma ve diğer psikolojik problemlerle baş edebilme teknikleri konularında bilgiler verdi. Bu süreci atlatmakta zorlanan öğrencilerin sorunlarına destek olundu ve baş etme yöntemleri üzerine soru cevap şeklinde konuşuldu. Konferans, öğrenci ve öğretim elemanlarımızın sorularının cevaplanmasının ardından bu tür etkinliklerin devam ettirilmesi dilekleriyle sona erdi.

deneme

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.